Искам здраве, за което да не плащам скъпо!

Когато минеш 40 години, започваш да се замисляш, че не е разумно да си правиш експерименти със здравето

11Досега не съм имала сериозен здравословен проблем, не съм се залежавала и слава Богу. Обаче започнах да усещам, че вече дори и най-обикновената настинка ми минава трудно. Имунната ми система явно е станала по-слаба, защото през последните зими обикновените настинки ставаха бронхити. Явно е дошло времето да направя нещо по-сериозно за здравето си. Ас съм на 44 години, имам голяма дъщеря и с мъжа ми живеем сами. Мога да не се съобразявам с него и да готвя по-здравословни неща за мен, а и покрай мен и той да започне да си обръща по-голямо внимание на здравето.

С капките реших да започна едно подготвяне за Коледните пости. Тази година съм решена да ги направя както трябва и да ги изкарам докрай. С прочистването на черния дроб ще дам възможност и на другите органи да работят добре. Забелязвам, че откакто започнах да пия капките Хепавитал стомахът ми стана по-редовен и в началото изхвърлих всичко, което преди не можех. Казвам ви, коремът ми след последното ходене до тоалетната буквално се слегна! Не съм отслабнала, но за сметка на това се чувствам все едно някой ми е изпуснал въздуха. Много се радвам, че попаднах на този продукт, който без да се замислям изобщо препоръчвам и на всичките си приятели.

Катя Радева

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On