Изчистих всичко излишно от моя организъм с капките Хепавитал

Преди три месеца направих прочистване с капките Хепавитал и останах много доволна от резултата

bilki Пробвала съм и друг път да се прочиствам, но не ми се е получавало кой знае колко добре. Правила съм прочистване със сокове и едно лечебно гладуване с жито. В интерес на истината най-добри резултати имам от капките Хепавитал. Билковите капки успяха да изчистят всичко от мен. Аз направих изследвания преди известно време и установих, че показателите ми са много добри. Радвам се на прочистен черен дроб и жлъчка, а заедно с тях и целия ми организъм е освежен.

След прочистването с капките Хепавитал, което направих, аз усещам много по-добра работа на всичките ми органи, по-свежа съм, не усещам умора и всичко ми е много по-лесно сега. Дори и задух нямам, а преди имах. Билките се оказаха най-подходящото средство за мен и аз със сигурност ще продължа да се прочиствам с тях. Дори съм планирала едно прочистване след Коледа, за да мога да се почувствам още по-добре и да започна Новата година в отлично здраве. Препоръчвам на всички хора да правят поне по две-три прочиствания на година с капките Хепавитал, за да разберат колко е хубаво човек да се чувства здрав и силен, както и изпълнен с много енергия.

Верка Стоименова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On