Излъжете , за да отслабнете

Никой не харесва лъжците. А ако лъжецът има намерение не да придобие нещо, а да изгуби?


Когато става дума за килограми, лъжливият метод на диетичния читинг е безупречен от гледна точка на морала, а и доволно ефективен според отзивите на отслабналите с него.

Какво мислят за това диетолозите? Те приветстват смисъла на тези програми -да сръчкаш метаболизма си. Думата „читинг“ (англ. cheating) в превод означава „лъжа, изневяра“. А диетата предполага да дезинформирате собствения си организъм.

Теоретиците на читинга са уверени, че ако сте спрели да отслабвате, трябва да започнете да ядете. Желателно е повече, при това често препоръчват съвършено недиетични продукти: пица, кифли, млечни коктейли. Важно е обаче празникът на стомаха да не продължава повече от 48 часа (основните разновидности на читинга резервират за целта уикенда или само един от почивните дни). Пиршеството е веднъж в седмицата или дори по-рядко.

Цели на програмата

• С планираното спиране на диетата се избягва психологическото натоварване, изпитвано от всеки, който поне веднъж се е подлагал на глад.

• Намалява рискът от дефицит на хранителни вещества (особено на мазнини), характерен за нискокалоричните и строги диети.

• Изключва се възможността на застой в отслабването, което съпътства всички диети.

• Така получавате възможност да направите диетата по-малко монотонна и можете да я спазвате по-дълго време.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On