Излишните мастни депозити в талията провокират рак

Почти половината от жените с наднормено тегло в областта на талията са изложени на риск от развитие на рак

Speed Up Your Results by Visiting a Weight Loss Clinic in Miami Today


Експертите предупреждават, че излишната мазнина увеличава вероятността за поява на всички видове на онкологичното заболяване, но по-специално трябва да бъдат предпазливи хората с мазни натрупвания около талията към рак на дебелото черво, рак на панкреаса, рак на гърдата, черния дроб и матката.

Официалната статистика на британското правителство показва, че въпреки широко разпространеното убеждение, че затлъстяването в областта на талията е по-често сред мъжете, представители на силния половина от човечеството е 12% по-малко вероятно да се сблъскат с подобен проблем (32% мъже срещу 44% жени).

Според експерти, „здравословните мерки“ на талията не трябва да надвишава 80 см за жените, както и 94 см. за мъжете, пише The Independent. Разлика има само за хората, които живеят на Изток, в Азия. Знае се, че източните народи, като правило са по-слаби от европейците. Това, донякъде се дължи и на здравословния начин на хранене, както и на навиците, които азиатците имат.

Мастните натрупвания около талията може да бъдат свалени само с упорито спазване на подходяща диета и още по-упорито спортуване. И след като от тези действия зависи здравето и дълголетието на хората, добре е застрашените от мастни натрупвания в областта на талията да започнат да спортуват и да се хранят здравословно колкото е възможно по-скоро.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On