Живея нормално след прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

Прочистване на черния дроб направих, защото чувствах някаква страхотна отпадналост и умора. Направо не можех да функционирам нормално

прочистване на черния дроб

Прочистване на черния дроб не съм правила, до този момент. Някак не мислех, че е нужно. Слаба съм, не пия алкохол изобщо, или само по повод. Не чувствам болка. Но, оказа се, че именно чрез прочистване на черния дроб се отървах от хроничната умора.

Явно умората ми е била наистина на клетъчно ниво, едва ли не. Много трудно ми беше, чак сега го осъзнавам, като виждам разликата.

За добро прочистване на черния дроб е добре то да се комбинира с някаква проста, обикновена диета. Не е нужно да се спазва някакъв кой знае колко ограничителен режим. Само трябва да се спре захарта, газираните напитки, хляба и месото, поне тлъстото месо. Не е нужно да се броят калории, или нещо подобно.

Сега, след тримесечното прочистване на черния дроб, се чувствам по-добре. Изпълнена съм със сили, имам много енергия. Възвърнах си с лекота обичайния ритъм на работа и почивка. Нямам почти никакви оплаквания, освен леко високото кръвно. Но, този проблем при мен е от много дълго време, така че се надявам с времето да се справя и с него.

Ирина Ангелова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On