Животът ми беше едно постоянно висене по болниците

За мен определено беше удоволствие да намеря този сайт и да споделя мнението си за капките Хепавитал

 

оздравяване

Аз не знам откъде да започна с моята история. Първо, имах улцерозен колит за около 5 години. През това време, след една ендоскопия, стана ясно, че имам и хипертония на порталната вена. Впоследствие, имах три трансигуларни чернодробни биопсии, които не показаха нищо, въпреки че първоначалната диагноза беше цироза на черния дроб. По едно време имаше и съмнения за лимфом. За щастие тревогата излезе фалшива. След време се наложи да направя още една клиновидна биопсия и въпреки, че лекарите бяха видели на ехографа цироза на черния дроб, тестът излезе отрицателен. Изобщо, през последните 7-8 години животът ми е едно непрестанно висене по болниците.

За това време научих две неща – че на лекарите може и не може да им се вярва. Колкото и да си повтарям, че всеки допуска грешки, една диагноза като цироза на черен дроб може да ти спре живота и да ти промени мисленето. Аз обаче не се поддадох на тази грешка. И май добре направих, че не го взех толкова навътре.

Иначе след всички тези неща животът ми се промени доста. Към тази промяна трябва да сложа и капките Хепавитал, които взимам редовно от няколко месеца. Радвам се, че страшната диагноза ми се размина. Съжалявам само, че през годините съм имал доста лоши навици, които ме докараха до тук, но имала глава да пати.

Пламен Симеонов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On