Качествено отслабване – нужно е само да вземете решение

За качествено отслабване е нужно само да вземете решение. Повечето хора си мислят, че е лесно, но всъщност не е

качествено отслабване

Качествено отслабване означава да свалите 2 килограма и да не ги качите отново. качествено отслабване означава да свалите още толкова, колкото е необходимо и да задържите желаното от вас тегло.

Аз успях да постигна качествено отслабване. Не казвам трайно, защото не се знае какво ще стане в бъдеще. Всичко се случва. първо взех решението. повтарях си го милион пъти. Много пъти си казвах, че ще отслабна, но този път казах простичко, че започвам да отслабвам. Това беше. Това ми беше необходимо. И се случи. Случи се, защото го исках.

първо си представих как искам да изглеждам и се стараех да задържа този образ в главата си. Не сложих на хладилника моя снимка, преди да отслабна. Намерих такава, на която съм съм слаба и щастлива. Иреших, че пак искам да съм слаба и щастлива.

Не съм го постигнала съвсем, но е минало сравнително кратко време. Смятам, че ще се справя, защото нищо от онова, което съм загубила, не се е върнало. Става дума за килограмите, разбира се.

Що се отнася за капките Хепавитал, те също ми помагат да постигна така желаното качествено отслабване. Не за друго, а защото доброто здраве също е важно.

Иванка Николова от София на 34 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On