Кафето, в умерени количества, е полезно за черния дроб

Учените за де път доказаха, че кафето е полезно за здравето и дори за живота на човека


Употребата на три чашки от напитката намалява със 70% риска от рак на черния дроб, както и при цироза на черния дроб. При това тежко заболяване кафето се ползва като помощно средство.

Полезността на кафето се обяснява с наличието в него на комбинацията от кофеин, кавеол, кафестол и антиоксиданти. Тази микстура защитава черния дроб и го предпазва от възпаления. медицински свойства притежават различни сортове кафе, включително филтрирани, млени и разтворими. Учените за първи път стигат до извода за полезните свойства на кафето. Италиански изследователи установиха, че три чашки кафе на ден намаляват риска от болести на черния дроб с 65%. Изследователи от Kaiser Permanente в САЩ доказаха, че кафето намалява опасността от цироза на черния дроб с 25%, а други групи учени стигнаха до извода, че този ефект достига дори до 70%! Статистическият анализ показва също, че употребата на кафе намалява опасността от рак на черния дроб с 40%.

Умерена употреба на кафе означава от 3 до 5 чашки дневно.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On