Как бавно, но сигурно разболявате черния дроб?

Признайте си, че много много не й придиряте на храната

хранене Ядете какво ли не, приготвено от кого ли не (най-често от някой анонимен технолог в хранителната индустрия). Освен това се храните било надве-натри, било накрак, било машинално, било на корем. Не спазвате диета, угаждате си и често не знаете кога да спрете.

Това ваше хранително безгрижие е всъщност престъпна безотговорност към вашия единствен стомах, към неуморния ви черен дроб и към вашите верни, но много чувствителни черва.

Хранейки се така безразсъдно, вие не само ги претоварвате, но и тровите организма си. Рано или късно това ще ви докара тежка болест. Ако не промените нещо, тя ще започне примерно с подуване на корема. Сутрин сте добре, но към обед коремът ви се подува, появяват се газове и тежест. Добре е поне да сте наясно с причините.

Преяждане

Висококалоричните, несъвместимите храни и преяждането създават усещане за тежест, киселини, газове, диария. И най-здравата храносмилателна система трудно би се справила. За да я облекчите, се раздвижете или изпийте медицински въглен. В бъдеще ограничете мазното, яжте редовно, но по малко.

Лошо храносмилане

Газовете са от ферментацията на въглехидрати в тънките черва. Те може да са и безразсъдно, вие не само ги претоварвате, но тровите организма си. Рано или късно това ще ви докара тежка болест. Ако не промените нещо, тя ще започне примерно с подуване на корема. Сутрин сте добре, но към обед коремът ви се подува, появяват се газове и тежест. Добре е поне да сте наясно с причините.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On