Как да се храним, за да нямаме здравословни проблеми и да не пълнеем?

Това е въпрос, който си задава всяко едно поколение. Но, здравословни проблеми все още съществуват

 здравословни проблеми
Здравословни проблеми не само съществуват. Те стават и много по-сериозни. Никога, както сега, човечеството не се е хранило толкова здравословно, и не е било толкова дебело и болно.

Нови изследвания показаха, че мазнините са демонизирани погрешно. През 2014 г. най-голямото от тях не откри никаква връзка между разтворимите мазнини и сърдечните болести. Критиците му
обаче твърдят, че изследването е манипулирано и че в наши дни се преувеличават ползите за здравето от рибата и растителните масла.

Бъркотията в официалните препоръки си остава. Сега се изготвят нови и експертите, заети с това, обявиха, че „холестеролът в храните не буди тревога дори и при свръхконсумация“. В крайна сметка обаче лекарите дават обратната препоръка – „приемайте колкото е възможно по-малко холестерол с храната“. Това доведе до осмиване на препоръките и те бяха наречени „зона, свободна от доказателства“.

Е, какво да правят хората, които внимават какво ядат? Да избягват продуктите без хранителна стойност, каквито са безалкохолните напитки и сладкишите. Натуралните храни (месо, ябълка) са по-добър избор от преработените (салам, ябълков сок). Най-общо експертите съветват да ядете любимите си храни, но да не преяждате с тях.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On