Как капките Хепавитал помогнаха на моя баща?

Капките Хепавитал помогнаха на моя баща да се възстанови от тежко заболяване

 капките Хепавитал

Как капките Хепавитал помогнаха на моя баща?

Аз съм Момчил. Няма да пиша за себе си, а за моят баща.

Имам чудесно семейство, не се хваля, но гледайки семействата на моите набори си е така. Винаги ми е било давано това от което имам нужда. Получих добро възпитание грижи и любов. Когато завърших отидох да уча във Виена, а те поеха всичките ми разноски. Знаех, че им е много тежко. Баща ми никога не е бил почитател на правилното хранене, но и не се е тъпчел само с боклуци. Явно когато съм заминал това се е променило.

Майка ми ми сподели, че е започнал да яде много пържени и мазни храни. Все неща, които биха му навредили. Казвах си, че няма проблем, нали не пие, нищо няма да му стане. Да, но съдбата сякаш ме чу и се намеси. Татко получи инфаркт на черния дроб причинен от аневризма на чернодробната артерия. Чувствах се безпомощен , все пак бях далеч. След около месец, той все още се възстановяваше, а аз не можех да стоя и да гледам отстрани. Разрових се в интернет и попаднах на капките Хепавитал, хареса ми това, че са изцяло на билкова основа и ги поръчах. Имах спестени пари и си взех билет за България. Върнах се за да се грижа за него. Ефекта от капките не закъсня, гледах как от ден на ден той става все по-добре и това ме правеше щастлив и спокоен. Благодарен съм на Хепавитал, че отново върнаха здравето на баща ми!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On