Как отслабнах с капките Хепавитал

Аз отслабнах колкото от уплах за здравето си, толкова и защото състоянието на черния ми дроб го изискваше

 

отслабване черен дробКазвам се Дора Добрева и съм на 31 години от Хасково. Страдам от омазнен черен дроб. откриха ми го случайно, след като бях започнала да си правя изследвания, включително и на щитовидната жлеза. Повод за изследванията ми станаха няколкото кризи, които получих. Аз имах следния проблем. Вечер, като заспя, и се събуждам цялата изтръпнала, не мога да дишам, вцепенена съм, а отгоре на това съм и потна. Киселините направо ме раздиряха, а е имало и нощи, в които съм повръщала някакъв гаден, жълтеникав сок.

Не може да си представите как ме е плашило това. Виждах смъртта в лицето и всеки път си казвах, че ще отида на лекар, че ще направя нещо за здравето си и накрая нищо не се получаваше, поне докато това нещо не започна да ми се случва и през деня.

Иначе сигурно още щях да си я карам така. На прегледите и изследванията, които си направих, ми стана ясно, че не е щитовидната жлеза виновна, или нещо друго, а затлъстелия черен дроб.

Така започнах лечението, а преди около половин година включих и капките Хепавитал. Най-интересно ми стана, че като започнах да ги пия и с течение на времето не само се усещах, но и се виждаше, че съм по-слаба. Това ме зарадва много. Проверих и показателите на кръвта и си пуснах и нови и изследвания. Хубавото е, че имаше застой. За пръв път ми се случва. Това означава, че ако съм упорита не само килограмите ще падат, но и мазните натрупвания в черния дроб.

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On