Как отслабва Юлияна Дончева: Предложение за диетичен обяд и вечеря

Юлияна Дончева е еталон за красота и здравословно излъчване, гарантирано от начина на живот, който води


нека разберем какъв е диетичния обяд и вечеря на прекрасната Юлияна Дончева.

Обяд

Време е да си позволите това, което сте пропуснали на закуска, и това, което не можете да си позволите за вечеря.

Юлияна Дончева е фен на италианския начин на хранене. Нейният идеален вариант за обяд е порция засищаща паста. И то не пълнозърнеста, а от твърди сортове, каквато е оригиналната италианска. Сварете я според препоръките на опаковката, но я гарнирайте само с доматен сос и подправки. Може да добавите морски дарове, но не всеки ден. Оризът също е подходящ за обяд, защото е бавен въглехидрат и засища за дълго.

Добавете към обяда си пресни зеленчуци и плодове заради фибрите и витамините. Веднъж на ден, най-добре на обяд, може да включвайте в менюто си варива. Редувайте риба, постно месо и яйца.

Вечеря

Какво точно ще вечеряте, зависи от вкусовите ви предпочитания. Добре е да преместите последното хранене за деня 3-4 часа преди сън.

Месо със зеленчуци, богата салата със сирене, маслини и семена, купичка боб – въпрос на личен избор. Важно е да не прекалявате с големината на порциите и да ограничите до минимум тестените храни. Пресни или сушени плодове са отличен вариант за десерт.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On