Как разбрах, че от здравето по-важно няма?

Като всичко важно в този свят, аз разбрах, че от здравето по-важно няма по трудния начин

muje-otslabvane

Бях млад и наивен, мислех си, че винаги ще съм на 30 години, или поне ако не съм на 30 години ще се чувствам като на толкова. Ядене, пиене, купони, веселби, много работа и никакъв нормален режим на всичките тези дейности. И накрая стана така, че сега съм на 42 години и имам поне 30 болести. Или поне толкова оплаквания.

Най-трудно ми е с черния дроб. След като станах баща за втори път, аз някак се отпуснах, не знам защо. Жена ми отслабна след раждането, а аз напълнях – мистерия някаква. И кой знае колко още щеше да продължи това, ако не бях разбрал пак по трудния начин, че имам проблеми с черния дроб. Лоша работа.

Сега се лекувам. Станах много внимателен към онова, което ми е в чинията. С един приятел ходим да ритаме събота и неделя, или ако не се съберем достатъчно хора, отивам на фитнес.

Най-добре от всичко обаче ми се отразиха капките Хепавитал. Лекотата, която чувствам след като съм направил прочистването с тях, ме мотивира още повече. Затова ще продължавам да се грижа за здравето си с тях, като се надявам поне до Нова Година да стана 80 килограма. А преди две години бях 126… Страшна работа, ви казвам! Мислете докато е време, че после става много трудно…

Михаил Топалов

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On