Капките Хепавитал сложиха началото на моето успешно възстановяване

Капките Хепавитал сложиха началото на моето успешно възстановяване от хепатит, с който се заразих незнайно къде и как, но вече съм добре

капките Хепавитал

Капките Хепавитал сложиха началото на моето успешно възстановяване

Капките Хепавитал започнах да ги ползвам малко след като ме изписаха от болницата. Преди време боледувах от хепатит. Лекарите казаха, че е някаква вирусна форма, защото не беше много тежко заболяването и сравнително бързо се оправих. Онова, което разбрах в болницата, беше много полезно за мен.

Преди да се разболея аз почти не се сещах, че имам черен дроб. Виж, за белите дробове ми напомняха настинките. Но след като се разболях от хепатит си дадох сметка колко важен и непретенциозен орган е черния дроб. Разбрах и колко малко му трябва, за да работи добре. И това ми стана ясно след прочистването с капките Хепавитал.

Капките Хепавитал започнах да ги ползвам след препоръката на една от сестрите в болницата. Направих тримесечно прочистване. В момента се замислям дали да не започна още едно, или да изчакам да минат празниците, и тогава. Но най-вероятно няма да чакам… Зимата е тежък сезон за черния дроб, с всичката тази храна, която поглъщаме. Затова едно прочистване с капките Хепавитал, което да „захапе“ и коледните празници ще ми се отрази много добре. Предлагам ви вие да направите същото, дори и да намате заболяване на черния дроб.

Пенка Христева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On