Капките Хепавитал и джинджифилова вода направиха чудеса за фигурата ми

Искам да споделя своите впечатления от капките Хепавитал, както и от онова, което постигнах, благодарение на тях

detox.jpg

На 43 години за пръв път нямам корем! Разбрах, че въпросът не е бил само в това да пазя диета и да спортувам. Да, спортът и разумното хранене са много важни, но какво се случва, когато няма грижа за онова, което е вътре в нас? Всичко е напразно, ето това се случва. Няма полза от нищо, което правим за това да сме слаби, ако не се погрижим и за черния дроб.

Аз разбрах, че издутия корем ми е бил заради проблема с черния дроб. Просто той е бил омазнен, издут и не е могъл да преработва както трябва. оттам и проблемите – умора, лошо настроение. Аз бях като един гигантски сюнгер.

онова, което направих, беше следното. Взех си три дози капки Хепавитал, започнах да ги пия, спазвах диета и заедно с това изпивах колосални количества вода с джинджифил. Приготвя се лесно. Аз слагам всичко на око. В една 5-литрова туба се слага лимон, джинджифил настърган, мента и много малко мед. Пиех постоянно от тази вода. Случвало се е да преяждам. Бяхме на сватба преди няколко месеца и там хапнах доволно. Коремът ми изобщо не реагира. остана си спокоен, не се изду, не стана твърд като гайда и всичко беше ок.

Такава е моята грижа. Сега не само изглеждам добре, ами се чувствам и супер.

Мима Петрова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On