Капките Хепавитал ми помогнаха за моето главоболие

Главоболие ме мъчеше много дълго време. Направо години, може би две. Не знам, но дълго време беше. Не съм предполагал, че може да мине от прочистване

главоболие

Капките Хепавитал ми помогнаха за моето главоболие

Главоболие, постоянна нервност, а в края и проблеми със съня – това бяха видимите проблеми, които имах. Колкото и да е странно, тези проблеми не се решиха с успокоителни, болкоуспокоителни и приспивателни. Всичко изчезна след прочистване на черния дроб.

Аз в началото много се шегувах и едва ли не се надсмивах, но осъзнах, че не е трябвало. Че грешката е моя, а жена ми е права. Тя ми препоръча да взимам капките Хепавитал, за да се прочистя. И като се прочистя, ще се справя с проблемите, защото тялото ми е затлачено. Така ми каза тя, и излезе права.

Преди си мислех, че тези неща с прочистването са само за жени. Че мъжете не могат да имат такива неща. Че това са някакви измислици. Ами, оказа се, че съм грешал.

По някаква причина аз наистина се отървах от моето главоболие, след като си взех капките Хепавитал. Три месеца ми се видяха много в началото, но като ги почнах, веднага си поръчах и още две опаковки. Та така стана, че ползвах капките не 3, а почти 6 месеца. И съм доволен. Главата не ме боли, в кондиция съм и ми се струва, че като цяло се чувствам много добре.

Никодим Попов от София на 47 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On