Капките Хепавитал имат отлично действие върху дебелото черво

Знам, че дебелото черво няма кой знае колко общо с черния дроб. Може и да има, но поне аз не съм сигурна. Но, след прочистване с капките Хепавитал

дебелото черво

Капките Хепавитал имат отлично действие върху дебелото черво

На мен ми е ясно, че дебелото черво няма кой знае колко общо с черния дроб. Сигурно има някаква връзка, защото лично аз се почувствах много добре след като направих тримесечната детоксикация с капките Хепавитал. Иначе, като килограми, които са намалели, резултатът е повече от добър. И, не на последно място – изглеждам повече от добре.

Онова, което искам да кажа е, че след прочистване с капките Хепавитал, кожата ми направо засия. Такова нещо направо не съм очаквала. Мислех си, че малко неща са свързани с черния дроб, но не вярвах, че може да има такава очевадна разлика от онова, което бях, и което съм сега.

Мисля, че колкото и да обяснявам, трудно ще ме разберете. Трябва всеки да направи по едно прочистване с капките Хепавитал, за да разбере как точно тези капки помагат. Защото, дори и да нямате очаваден здравословен проблем, едва ли всичко е наред със здравето ви.

Димитрина Апостолова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On