Капките Хепавитал ликвидират пораженията от системното преяждане

Трябва да знаете, че при системно преяждане не е задължително да има наднормени килограми

хепа билки Аз съм на 38 години и в момента тежа 68 килограма. За ръста ми, който е 1,71 килограмите ми са добре. Но това не означава, че всичко със здравето ми също е наред, даже напротив. Често се случва така, че през деня нямам възможност да ям, и затова хапвам повече вечер. На следващия ден аз успявам да изразходва тези калории, но не в това е проблема. Проблемът е, че храната, която остава в храносмилателната ми система вечер, ми създава много проблеми.

Проблемите са свързани не само с храносмилането, но и с работата на черния дроб. Много работа му се събира, и де факто той няма кога да си почине. И се получава един затворен кръг, цикъл, който не е никак здравословен.

Слава Богу, намерих решение на този проблем. Започнах да използвам капките Хепавитал, които са за прочистване на черен дроб и жлъчка. В началото продължих да се храня предимно вечер, но не след дълго, малко по малко успях да се справя и този лош навик. Хареса ми усещането след прочистването с капките Хепавитал, и поради тази причина реших, че няма да е лошо да положа и аз някакви усилия, не само черния ми дроб да се мъчи.

Вече не преяждам, нямам издут корем, кожата ми е свежа и се чувствам много по-добре. Капките Хепавитал действително ми помогнаха да се преборя с пораженията на системното вечерно преяждане.

Силвия Христева от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On