Капките Хепавитал ми помогнаха да се сбогувам с издутия корем

Аз нямам проблеми с килограмите, но дълго време имах издут корем

корем Не знам точно на какво се дължеше, защото съм ходила на лекар, но освен да ми кажат, че имам газове, друго не са ми казали. Нямам сериозни заболявания, но съм имала моменти, в които коремът ми направо щеше да се пукне. Много неприятно усещане, но за моя радост успях да се справя. Може би по някакъв начин билките в капките Хепавитал са ми повлияли добре – не знам. Важното е, че вече се чувствам доста по-добре и нямам издут корем.

Искам да кажа също така, че нямам нито гастрит или язва. За годините си съм здрава. Имам познати, които са по-млади от мен и пият една шепа хапчета. Аз някак успях да си опазя здравето. Може би защото винаги съм разчитала на билките. Освен това не обичам да пия хапчета и гледам да се лекувам навреме, а не са оставям да мине от самосебе си. Няма такова нещо като да мине от самосебе си. Човек трябва да взима мерки навреме, за да не се задълбочи проблема.

В това отношение прочистването на черния дроб е много важно, защото добрата работа на черния дроб предотвратява много болести.

Мина Горова от Плевен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On