Капките Хепавитал ми помогнаха при диагноза хепатит

Капките Хепавитал ми помогнаха да се стабилизирам, след като ми беше поставена диагноза хепатит. За мое щастие хепатита беше вирусен

хепатит

Аз не знам къде съм го хванал този хепатит. Знам само, че съвсем случайно се случи така, че го откриха много навреме. И това ми помогна за лечението, и за по-нататъшното възстановяване.

След като излязох от болницата аз разбрах, че с това не приключва лечението, а че трябва и още много да се направи и да се продължи да се прави. Не знам точно как да го кажа, но се оказа, че лечението на черния дроб продължава май-май цял живот. И за да е всичко наред, аз реших да си взема някакъв билков препарат, който да ми помогне в грижата за черния дроб.

Беше много добре, като попаднах на вашите капки Хепавитал, които с удоволствие продължавам да взимам. И сигурно ще правя още много и редовни прочиствания с тези капки. Много се надявам те да продължат да ми помагат, както го правят сега.

Аз съм направил две прочиствания с капките Хепавитал. И двете прочиствания продължиха по три месеца, както ми беше указано. Освен това, аз се консултирах за капките с една моя братовчедка, която работи в аптека, и тя каза че са много добри. Това потвърждавам и аз.

Милко Герасимов от София на 54 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On