Капките Хепавитал ми помогнаха след прекаран хепатит

Преди известно време боледувах от вирусен хепатит. Предполагам, че всеки знае какво е хепатит, само дето моя беше вирусен – малко по-лека форма

хепатит

Искам и още нещо да кажа – аз ползвах капките Хепавитал след като излязох от болницата за лечение на хепатит. Преди това си спазих лекарското предписание и си взех лекарствата.

Но се мина време и спрях да ги пия тези лекарства, защото така ми каза хепатолога. Затова минах на диета и прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. И тях ми ги препоръча една моя позната, лекарка. Тя ги е взимала, ама за нещо друго, не точно хепатит.

Аз по принцип не разбирам много, а и нямам време много да се интересувам, но като ми кажат нещо – слушам. искам да кажа, че капките Хепавитал ми бяха препоръчани от човек, който знае за какво иде реч. И не на последно място – те се доказаха като ефективно средство, защото ми помогнаха да се доизлекувам от заболяването хепатит.

Затова трябва да кажа, че билките помагат. Аз бях малко скептично настроен, но се оказа, че билките наистина помагат. Не се сещам какво друго да ви кажа. За мен е важното, че взимам мерки, помагам си на здравето и има ефект от това. какво друго да иска човек днес, освен да е здрав?

Милко Попов от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On