Капките Хепавитал ми спестиха много здравословни проблеми

Здравословни проблеми аз имах всякакви и от различно естество. Като се почне с високото кръвно и се свърши с наднормените килограми

здравословни проблеми

Знам, че здравословни проблеми има всеки. При мен, обаче нещата така се бяха заредили, че направо не виждах светлина в тунела. Боледуване след боледуване – миналата зина, тази на 2015-та, аз я прекарах непрекъснато с настинки. Освен това, имунната ми система беше аут от едно много дълго време. Напълнях, започнах да вдигам кръвно. Холестерола също беше висок, и този, лошия, който е най-опасен. У дома имаше лекарства колкото за една малка аптека. И почти никое от тях не ми действаше така добре, както исках, или се надявах.

И точно когато се бях отчаяла, открих капките Хепавитал. Те се оказаха решение на всички мои здравословни проблеми. Не за друго, а защото първото, което ми се случи, беше да започна да отслабвам. А оттам всичко останало започна да се нарежда, в смисъл – да се оправя.

Интересно е, че аз нямах такива очаквания от капките Хепавитал. Не съм се надявала да ми помогнат да се справя с почти всички здравословни проблеми, които имах, само заради едното отслабване, изчистване на черния дроб и освобождаване на червата. Значи, смятайте с какви неща сме задръстени – паразити, шлаки и бактерии.

И така, моето прочистване с капките Хепавитал не е завършило. Може би по-нататък през годината аз ще направя още една тримесечна детоксикация с капките Хепавитал, за да реша окончателно всичките си здравословни проблеми.

Ива попова на 43 години от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On