Капките Хепавитал – най-здравословния начин да посрещна пролетта

Капките Хепавитал са най-здравословния начин да посрещна пролетта. Малко след Новогодишните празници започнах да ги ползвам, но вече виждам как действат

да посрещна пролетта

Аз не съм избирала да посрещна пролетта по-слаба, по-здрава и с по-добро самочувствие. Винаги съм искала точно това, винаги съм правила някакви неща, за да се случи. Но, по една или друга причина – не съм успявала. Сега, след като вече три месеца ползвам капките Хепавитал за прочистване на черен дроб и жлъчка, виждам и разбирам, че това е възможно. За моя голяма изненада, за тези три месеца, през които ползвах капките Хепавитал, значително подобрих здравето си. Това се отрази и на килограмите ми. Свалих без почти никакви усилия едни излишни 12 килограма. Имам още за сваляне, разбира се. Не се отчайвам, както през останалите пъти, когато се мъчех да отслабвам. Напротив, спокойна съм и знам, че това ще се случи.

С капките Хепавитал постигнах по-добро здраве не само на черния дроб и жлъчката. По някакъв начин успях да се освободя и от отоците, които имах. Коремът ми се прибра, лицето ми има по-различно изражение.

Надявам се да продължа в същия дух. И така, както успях да посрещна пролетта променена, променена да посрещна и лятото, и есента. И най-после да стана това, което винаги съм искала – по-слаба, по-здрава и по-уверена в себе си, че мога да го постигна.

Милица Д. от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On