Капките Хепавитал направиха чудо за моето здраве

Истинско чудо се случи с мен, след като започнах да употребявам капките Хепавитал

умора Допреди две години аз имах следния проблем – вечер заспивах и по някое време през нощта въздухът ми спираше от нещо средно между киселини и задух. Това нещо не се случваше всяка вечер. Случваше се 4-5 пъти в месеца. Пробвала съм всичко – ям вечер, не ям вечер, диети, чайове, хапчета, сода, алмагел. Използвах всичко, което се сетите. Лекарите ми казваха, че е от преумора. Със стомаха ми всичко беше наред, като изключим гастрита, който имах. Но, това е нормално за моята професия, ритъм на живот и начин на хранене.

За мен истинската изненада настъпи, когато започнах да ползвам капките Хепавитал. От една страна свалих някое и друго кило. не че беше задължително и имах нужда, но определено ми се отрази добре.

Другото интересно и хубаво нещо е, че от около 8-9 месеца аз не съм имала нито един такъв пристъп. А нищо кой знае какво не се е променило – единствено взимам капките и това е. Не знам какво общо и дали изобщо има нещо общо с черния дроб, но явно прочистването, което направих с капките Хепавитал по някакъв начин е коригирало този проблем. И ако за някой това не е кой знае какъв проблем, за мен е истинско чудо. Нощите ми вече са спокойни.

Хриса Попова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On