Капките Хепавитал помогнаха на моята дъщеря-тинейджърка да свали излишни килограми

Моята дъщеря е на 14 години. Имаше малко излишни килограми, които ставаха повече с всяка диета, която се опитвахме да спазваме. Казвам опитвахме, защото заедно с нея диета пазеше цялото семейство

излишни килограми

Много са малко хората без излишни килограми. А когато това се случи на тийнейджър, драмата е голяма. Истината е, че излишните килограми на моята дъщеря не бяха чак толкова много. Но, всички знаем каква драма настава, когато децата влезнат в пубертета. И все пак, за да съм откровена, трябва да кажа, че имаше килограми за сваляне. Но, те не бяха кой знае колко много. Идеята беше просто килограмите, които Габи имаше да започнат да слизат малко надолу, да стават по-малко. Уви, това не се случваше, докато спазваше най-различни диети, а и ние покрай нея. Накрая си казах, че след като ще трябва да отслабва, поне да е здравословно, с грижа за здравето. Все пак излишни килограми не се махат току-така.

Затова реших да ѝ взема капките Хепавитал. Те хем са билкови, хем помагат да се освободи човек от излишни килограми и натрупани мазнини около черния дроб. Истината е, че след като тя започна да ги взима, си поръчах и за мен, защото ефекта наистина беше много голям. Сега и аз, и тя сме много доволни от капките Хепавитал. отслабнахме, освежихме се, погрижихме се за здравето. И това е една много добра инвестиция.

Йорданка Петкова от Пловдив

Author: Mari

Share This Post On