Капките Хепавитал прочистват черния дроб само за 2 месеца

За около 60 дни аз успях да прочистя черния дроб с капките Хепавитал

hepavital kapkite Искам още в началото да кажа, че преди да ползвам капките Хепавитал аз съм правила почти всички рецепти и видове прочиствания, за които съм чела в интернет или са ми били казани от приятели и познати. Резултат няма почти никакъв. Просто няма начин някой да твърди, че като се пие лимон със зехтин и не знам още какво, и като се слагат топли компреси и т.н., и това ще помогне за прочистването на черния дроб.

Аз имам доста сериозно омазняване на черния дроб. Може би в моя случай заболяването на черния дроб е по-сериозно, и заради това разните там рецепти да не дават добър резултат. Но с билковите капки Хепавитал аз успях не само да направя прочистване на черния дроб, но и на жлъчката. Това ми оказа влияние на целия организъм. След прочистването с капките Хепавитал аз се почувствах много добре. Направих и изследвания, за да видя какъв е ефекта от тези капки. разбира се, за толкова кратко време нямаше как всичко да е ОК, но за разлика от много други опити, които съм правила, аз сега имам подобрение в резултатите. Смятам да направя още едно прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, като съм напълно убедена, че след това вече всичко ще бъде наред.

Гергана Асенова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On