Капките Хепавитал са чудно средство за подобряване на здравето

Пробвал съм ги и миналата година, и тази година направи прочистване с тях и съм много доволен от резултатите, които постигнах

Chinese herbs_small

Капките Хепавитал са чудно средство за подобряване на здравето

Прочистването го направих не от болест или нещо подобно, а за да си подобря здравето, да си дам малко тонус и сила на организма. Сега съм още по-добре, защото заедно с билките започнах да ходя на народни танци. Събираме се в едно бившо читалище хора на наша възраст така, около 40-50-годишни и се движим. Това е много хубаво, защото аз обичам народните песни и танците. На 45 години съм и вече трябва да съм по-внимателен към онова, което правя, което ям и така нататък. Здравето не е шега работа.

Капките Хепавитал са чудесни за ползване и аз лесно си ги правя на работата. Мисля си, че сега, от Нова година ще съм още по-добре, защото ще направя ново прочистване. С тях ще започна начисто, един вид. Лошо е, че хората късно разбират, че трябва да се грижат за здравето си и това обикновено се случва, когато нещо не е наред.

Много ми харесва и съм доволен, че живея във време, когато има възможност да избирам с какво и как да се погрижа за здравето си. Също така се радвам, че попаднах на капките хепавитал. Ще продължавам да ги ползвам и да се грижа с тях за здравето си.

Петър Йорданов от Пловдив

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On