Капките Хепавитал са моето средство за разкрасяване

Откакто започнах да ползвам капките Хепавитал аз се чувствам много добре

hepavital kapkite

Те са доказателството на онази сентенция, че красотата идва отвътре. Няма как да е болно тялото, или пък да е замърсено и затлачено с разни отрови, и да искате да отслабнете, или пък да изглеждате по-добре, или пък кожата ви да е чиста и мека.

Аз осъзнах тази истина по трудния начин. първо се разболях, лекувах се и едва тогава започнах прочистването на черния дроб с капките Хепавитал, които ми бяха назначени като средство за прочистване на черния дроб.

Аз например, никога не съм си представяла, че след прочистването кожата ми ще стане по-здрава, по-чиста, а и по-мека. Не мога точно да описа промяната, но след като половин година стриктно се прочиствах аз най-накрая се отървах от едни малки червени петна и ситни пъпчици, за които всички лекари казваха, че е розацея.

Ползите от прочистването с капките Хепавитал са многобройни именно заради това, че добре прочистения черен дроб оказва влияние на всички органи и системи в тялото. Това е така, защото разпраща добре прочистена кръв. Това кара цялото тяло да се чувства по-добре и органите и системите да работят по-леко. Като цяло, след прочистване с капките Хепавитал аз се чувствам много добре, не само вътрешно, но и външно.

Радосвета Ковачева от Русе

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On