Капките Хепавитал са моето средство за тънка талия

Не мога да кажа, че винаги съм имала кой знае колко тънка талия. Но, поне можех да си видя краката. Беше време, когато коремът ми беше издут като топка

тънка талия

Тънка талия могат да имат само момичетата, които не са раждали. Аз и преди да родя нямах кой знае колко тънка талия. Но, поне приличах на нещо, имах някакви очертания. Сега пак започнах да добивам форма. Капките Хепавитал ми помогнаха много в това отношение. Дадоха ми възможност да се отърва от издутия корем.

Много особено е, когато човек има проблеми с килограмите. То, въпросът не е само до килограмите, а и до това какво има натрупано. Аз, заедно с мазнините, имах излишни течности в мен. Бях като онова човече, дето рекламира гумите, Мишлен май беше. Ужасно, просто!

Когато започнах да ползвам капките Хепавитал, нямах кой знае какви очаквания. Просто започнах с мисълта, че правя нещо добро за здравето си. И не съм очаквала, че ще свалям килограми, като ползвам капките Хепавитал. Много съм доволна, че благодарение на тях постигнах нещо, което се опитвам да постигна от години. И не на последно място – отървах се от всичко излишно – води, сланини… Просто съм друг, нов човек. И не че имам тънка талия, но поне имам самочувствие на по-слаб човек.

Йорданка Колева от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On