Капките Хепавитал са моят начин за прочистване на черния дроб

За прочистване на черния дроб аз ползвам капки Хепавитал. За мен това е най-добрия начин, чрез който се грижа за моя черен дроб

прочистване на черния дроб

Прочистване на черния дроб може да се прави по два начин. Ползват се или билки, или се гладува. Всичко останало не работи толкова добре, колкото би трябвало. Аз имам опит в това отношение, защото грижата за здравето на моя черен дроб е свързана с прекаран по-рано хепатит. При това заболяване трябва непрекъснато да се следи здравето на черния дроб. Трябва и човек много да внимава с какво се храни. Изобщо – режима на живот, след прекаран хепатит, става съвсем друг.

Опитвала съм много лекарства и хранителни добавки за прочистване на черния дроб. Засега съм най-доволна от капките Хепавитал. Те ми помогнаха да се справя с една много тежка умора и отпадналост, която имах. И не на последно място – подобриха резултатите, които имах. За пръв път от толкова години чернодробните ми изследвания са в норма. Нещо, което не мислех, че може да се случи, като се има предвид тежкия хепатит, който изкарах.

Взимам капките Хепавитал три пъти в годината, като си правя двумесечни прочиствания. Два месеца взимам капките Хепавитал, два месеца почивам. За мен това е една много добра формула, защото така си правя поддържащо лечение. Или по-скоро прочистване на черния дроб. Каквото и да е – важното е, че грижата за здравето на този толкова важен орган е редовна.

Красимира Пелова от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On