Капките Хепавитал са най-доброто средство за моята жлъчка

Зверско преяждане по Коледа ми причини сериозни проблеми с моята жлъчка

 

hepavital Преди около месец и нещо аз се озовах в спешното отделение, защото имах сериозни проблеми с моята жлъчка. До тези проблеми аз стигнах след като преядох стабилно по Коледа. Истината е, че аз проблемите с жлъчката си ги имам, но не им обръщах внимание, защото бях несериозен. Това ми струваше много – замалко не се озовах на операционната маса. Слава Богу, разминах се без операция, но след като излязох ми казаха, че трябва да спазвам железен режим много дълго време.

Затова аз се поразтърсих за нещо, което да ми помогне да прочиствам жлъчката. Така попаднах на информация за капките Хепавитал, които са билкови и са създаден именно за хора, които искат да си прочистят черния дроб и жлъчката. Моята жлъчка имаше нужда точно от това. Започнах да правя прочистване на черния дроб някъде в началото на януари. Вече свърших едната доза и мисля за Великден да си взема още една. Искам да кажа, че съм доволен от резултата още след първата доза. Капките Хепавитал са за прочистване на черен дроб и жлъчка, и хубавото е, че като се прочисти черния дроб, това помага и на жлъчката. Когато жлъчката работи добре, черния дроб е здрав. Затова здравето на тези два органа е много важно. Щом те работят добре, можем да нямаме толкова много притеснения за здравето си.

Георги Проданов от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On