Капките Хепавитал са първата крачка към перфектната фигура

Първата крачка към свалянето на килограмите аз я направих като предприех почистване на черния дроб

parvata-krachka
Първата крачка за здравето на коя черен дроб също я направих с капките Хепавитал. Защото прочистването на черния дроб с капките е първа крачка не само към свалянето на килограмите, но и към здравето на този толкова важен орган.

Аз си мисля, че изобщо първата крачка към доброто здраве е този билков продукт. Не за друго, а защото благодарение на него аз вече съм по-добре.

Например, преди да направя прочистване с капките Хепавитал аз бях много зле. Във всеки един смисъл. И здравословно, и емоционално. тежеше ми умората, тежаха ми килограмите, имах проблем и с нервите, дори. Но явно прочистването с капките е изкарало всичко лошо от мен – във всеки един смисъл, ако позволите да се повторя. За два месеца аз се промених до неузнаваемост. Най-трудно ми беше да свикна да не ям вечер толкова много, колкото преди. Но някак естествено се справих с този проблем по време на трите месеца, през които взимах капки. И всичко в един момент се балансира – килограми, нерви, хранене. Знам, че няма да ми повярвате, но вместо да ви се обяснявам безкрайно ви подканям да направите и вие едно прочистване с капките Хепавитал, за да се убедите сами в тяхното добро действие.

Йорданка Колева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On