Капките Хепавитал трябва да сложат началото на всяка диета

Преди да започнете каквато и да е диета или здравословен режим на хранене, направете прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

the-lemon-detox-dite За да се очистите тялото си, преди диета, помислете за смяна на храненето и начина на живот за насърчаване премахването на токсините. Прочистване на черния дроб преди диета ще даде един отличен старт на това начинание. Прочистването може да ви помогне, тъй като натрупването на токсини в организма, всъщност забавя или  инхибира изгарянето на мазнините. Следвайте тези няколко прости стъпки за детоксикация и прочистване на тялото си преди да започнете нова диета.

Стъпките са три и са много прости. Първо: направете един разтоварващ ден само на течности. След това направете и един ден само на зеленчуци и едва тогава започнете прочистването на черния дроб с капките Хепавитал.

По време на прочистването може да спазвате някакъв минимален ограничителен режим, като елиминирате от менюто си захарните изделия, газираните напитки и хляба.

Освен това увеличете приема на диетични фибри, за да очистите дебелото черво, червата и организма като цяло. Можете да направите това, като просто консумирате повече влакнести храни като пресни плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни и боб. Или можете да използвате добавки с фибри.

Може да пиете сутрин на гладно вода с ябълков оцет, стига да нямате проблеми със стомаха. Приемът на ябълков оцет не бива да съвпада с приема на билковите капки за прочистване на черен дроб и жлъчка Хепавитал.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On