Китайски зелен чай причинява остро възпаление на черния дроб

Има зелен чай за отслабване, който се употребява много от жени и млади момичета

kitaiski-chai-za-super-otsl
Лекарите предупреждават, че китайският зелен чай за отслабване може да причини възпаление на черния дроб. Като пример те цитират случая с 16-годишна британка. Тя се опитвала да отслабне и пиела чай в големи количества. В резултат на това тя развива остър хепатит. Тя потърсила помощ в болницата с оплаквания като гадене, виене на свят, болки в корема и болки в ставите. Лекарите подозирали инфекция на пикочните пътища и започнали да я лекуват с антибиотици. Но това лечение не дало резултат и симптомите се влошили.

Британката се озовавала в спешното отделение. Тестовете показват, че черният дроб е възпален. За увреждане на този важен орган подсказал и жълтия цвят на кожата. Тя признала, че е купила онлайн зелен чай и е изпивала по три чаши на ден, за да отслабне. Килограмите останали същите, но за сметка на това здравето ѝ сериозно се влошило. Лекарите са забранили на девойката да пие от зеления чай и започнали интензивно лечение.

Експертите подчертават, че не е необходимо да се купува онлайн чай. Продуктът, който е взело момичето се прави в Китай. Не се знае нито какво точно има в този чай, не се знае и дали контрола върху производството му е толкова сериозен, колкото трябва да бъде.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On