Когато черния дроб боледува, има нужда от капките Хепавитал

Когато черния дроб боледува, той има нужда от капките Хепавитал. С тяхна помощ възстановяването е сигурно. Аз лично се убедих в това

 

За да боледува черния дроб, голяма вина носим и ние самите. За нас е непонятно как този толкова полезен орган може да се разболее, без да чувстваме някакви по-сериозни проблеми. Или по-скоро – да има болка, или някакви други симптоми.

Аз нямам точно поставена диагноза. Разбрах, че черния дроб боледува, едва когато ми казаха, че имам някакво омазняване. А това омазняване се превръща във факт не само ако човек е дебел или злоупотребява с алкохола. Омазняване на черния дроб може да има и ако се взимат някакви лекарства, както в моя случай. Не искам да драматизирам нещата, но това омазняване наистина не се усеща. Никой не е наясно как точно и кога точно се получава. Нито пък дали може да бъде предизвикано от лекарства, затлъстяване или зависимост към алкохола.

Факт е, че заболяване има, и то трябва да се лекува. Единствено хепатолог може да изпише адекватно лечение. Но, в моя случай, и онова, което джипито ми предложи, като лечение, беше добро за мен.

След като премиха лечението, аз направих прочистване с капките Хепавитал. Това ме накара да се почувствам още по-добре.

М. Величкова от Плевен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On