Когато има желание, се намира и начин… за отлично прочистване на черния дроб

Прочистване на черния дроб не е нещо, което трябва да се прави много често. Два пъти в годината е напълно достатъчно. За мен прочистването на черния дроб се оказа животоспасяващо

прочистване на черния дроб

Прочистване на черния дроб трябва да прави всеки човек – особено жените. В повечето случаи затлъстяването на черния дроб е „невидимо“. Това е и една от причините жените да не могат да отслабнат. Или поне повечето от тях. Моят случай е точно такъв – аз започнах да слабея след като направих прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Свалях килограми още през самото прочистване, и продължих да свалям след като спрях да взимам капките Хепавитал. До този момент съм свалила всичко на всичко 17 килограма за половин година, и малко повече. За мен не е важна цифрата на килограмите. По-важно е, че изобщо започнах да отслабвам.

И преди съм сваляла килограми, но само месец след като съм преставала да пазя диета, или да спра да пия някакви хапчета за отслабване, съм качвала отново. И то повече, отколкото съм била свалила. Изобщо – това беше една въртележка, от която си мислех, че няма да сляза.

Но, започнем ли да се отнасяме уважително към здравето и към тялото си, то ни се отблагодарява. И, резултатите не закъсняват!

Мима Калоферова от Русе

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On