Когато се започне грижата за черния дроб, той се отблагодарява стократно!

Грижата за черния дроб е добре да се започне първо с храна, и тогава да се мисли за разни хапчета и така нататък. Защото, аз по себе си разбрах, че много малко е нужно

грижата за черния дроб

Грижата за черния дроб трябва да започне веднага и да не спира. особено ако сте като мен – бивш алкохолик. Аз имах много проблеми с алкохола, които успях да реша с много инат и постоянство. Не на последно място разбрах, че имам заболяване, заради което трябва да спра да пия алкохол. Да, шубето е голям страх, както казвахме като деца.

Искам и още нещо да споделя. Аз успях да стабилизирам здравето на черния си дроб благодарение на капките Хепавитал. Тези капки, заедно с един режим, който ми изписаха от болницата, и който режим трябва да го спазвам постоянно, ми помогнаха много.

Днес аз се чувствам много по-добре, много по-жизнен, много по-изпълнен с енергия. А преди бях като някакво мекотело. Сега съм готов да направя всичко, което е необходимо за моето здраве. Много ми се живее, сериозно. И съм готов да направя каквото е необходимо, за да се случи това. То, за да разбере човек колко сериозно е положението, трябва да застане на ръба.

Чак тогава си дадох сметка колко скъп ми е този живот и колко малко се иска да го загубя…

М.П. от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On