Кои са най-добрите антиракови храни?

Антиракови са онези храни, които предпазват организма от рак, или не позволяват на раковата клетка да расте и да се размножава

антиракови храни

Кои са най-добрите антиракови храни?

Антиракови правила за хранене трябва да спазва всеки – и болния, и здравия.

Забравете за прясното мляко

Според знаменития диетолог д-р Колин Кембъл от Корнелекия университет продуктите от краве мляко са едни от най-опасните ракови храни. Казеинът в млякото на прах, който се добавя към киселите млека и сиренето, причинява възпаления, изтънява костите и подхранва туморните клетки също като захарта. Кравето мляко може да се замени с бадемово или кокосово.

Само полезно олио

Мазнините са тези, чрез които невроните си предават сигнали. По тях електрическите импулси пътуват по нервите. Ако обаче мазнините са хидрогенирани и попаднат в клетката, тя спира да приема и предава сигнали. На това място нервният проводник се къса и сигналите до него се забавят или изобщо не пристигат. И пак резултатът е рак.

Поради това изхвърлете олиото от царевица, слънчоглед и соя, както и хидро-генираните масла и маргарина. Минете на студено-пресовани зехтин, кокосово масло или масло от авокадо.

Напитките

Вместо газирано питие или бира пийте вода. Консервираните сокове също трябва да се избягват – в тях има захар, оцветители и консерванти. Изцеждайте си плодови и зеленчукови сокове и пийте зелен или билков чай. Кафето е киселинно, така че и без него.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On