Колко често трябва да се прави прочистване на черния дроб с капките Хепавитал?

Прочистване на черния дроб с капките Хепавитал трябва да се прави толкова често и тогава, когато това е наложено от конкретните нужди на пациента

хепавитал

Колко често трябва да се прави прочистване на черния дроб с капките Хепавитал?

За добрата работа на черния дроб трябва да се прави прочистване на черния дроб. За да се случи възможно най-ефективно и по най-щадящия за здравето начин, прочистване на черния дроб и жлъчката трябва да се прави с билки или билков препарат.

Най-добрия билков препарат за прочистване на черния дроб, който може да се намери в аптечната мрежа, както и да се поръча директно, се казва Хепавитал. Хепавитал е билков продукт, който представлява богат букет от български и китайски билки, събрани, съобразени и дозирани за нуждите на черния дроб. С тяхна помощ той се освобождава от ненужните вещества, които са го затлачили. Тези шлаки и вещества му пречат да преработва правилно онова, което идва от стомаха. Натрупванията, от друга страна, възпрепятстват метаболизма, и пречат на това да се освободим не само от излишните килограми, но и от всичко вредно за организма.

Затова, при липса на сериозни чернодробни заболявания, се препоръчва да се прави прочистване с капките Хепавитал в продължение на 3 месеца. Ако са налице чернодробни оплаквания, тогава капките Хепавитал се използват като поддържаща терапия – приемат се без прекъсване, докато не настъпи подобрение.

Прочистването на черния дроб и жлъчката гарантира не само по-добро здраве и по-ефективна работа на черния дроб и жлъчката, но и на целия организъм.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On