Крушата – супер плод с невероятни ползи за черния дроб

Крушата е точно толкова полезна, колкото е и вкусна – може да се уверите в това, ако хапвате по една круша всеки ден

крушата

Крушата – супер плод с невероятни ползи за черния дроб

Крушата е един от най-полезните плодове, съдържащи много фибри, антиоксиданти, минерали, витамини, незаменими за поддържане на здравето.

Крушата е много полезна при сърдечни заболявания, рак, диабет, остеопороза, проблеми с черния дроб и високо кръвно налягане. Плюс това, крушата дава възможност за по-дълго поддържане на чувство на ситост. Тя няма мазнини, холестерол, сол, което е важно за намаляване на теглото.

Според едно скорошно проучване от Университета на Луизиана, хората, които консумират круши, тежат по-малко от хората, които не са включили круши в диетата. Също така, феновете на крушите е 35% по-малко вероятно да бъдат с наднормено тегло. Освен това, налице са и разлики във физическата активност.

Феновете на крушата могат да се похвалят и с по-здрав черен дроб. Редовната употреба на круши намалява риска от стеатоза. Този много вкусен и достъпен плод помага при запек, което е добре за цялостното прочистване на тялото.

Като цяло, хората, които консумират круши, се хранят по-добре. Това спомага за консумацията на по-малко сладки храни и мазнини. Общо една средно голяма круша на дневен прием е достатъчна, за да се получи необходимата дажба от фибри (24% от дневната стойност), витамин С, магнезий, мед, калий. И всичко това е под 100 калории.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On