Лекувам стеатоза с капките Хепавитал

Лекувам стеатоза, като правя прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал

еликсир

Все още нямам кой знае какви впечатления, защото аз лекувам стеатоза с капките Хепавитал едва от месец и половина. Не са минали трите месеца задължително прочистване с капките, а и освен това все още взимам хапчетата, които ми изписаха. Затова се надявам да имам по-добри отзиви след време, когато вече нещата ще са приключили. Надявам се, успешно за мен.

Навярно много хора ще се запитат защо тогава пращам този отзив за капките Хепавитал, при положение, че все още лечението ми не е свършило. Аз лично имам една-единствена причина да го направя – искам да мотивирам хората да направят нещо повече за здравето си преди да е станало късно, а просто да стоят и да се чудят какво да правят. В това чудещо състояние аз прекарах цели 6 години. 6 години, през които се опитвах да отслабна, да се храня по-здравословно и да се движа повече. За съжаление – само с опитите и намеренията си останах.

Така беше, докато не започнах да се чувствам наистина зле. И преди ми ставаше лошо след всяко преяждане, но дойде време, в което не можех буквално да мръдна от стола. Вечно ми се спеше, вечно бях уморена. Но, това, че трябваше да лекувам стеатоза, която имаше опасност /и все още има/ да се превърне в нещо по-сериозно, ме събуди. Накараме да живея, мисля и действам по-различно, защото не само здравето ми беше скъпо, но и животът.

Гергана Давидова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On