Лошата диагноза остава, но животът продължава

Здравейте всички! Аз съм на 48 и бях диагностицирана с автоимунен хепатит

 

живот

Аз никога не съм пила алкохол. Никога не съм била и с наднормено тегло. Така че, предполагам, не съм класически случай. Нямам лош холестерол. Преди около 5 години чернодробните ензими не ми бяха в норма. Тогава казаха, че имам чернодробна стеатоза след ултразвуково изследване. Продължих следенето на ензимите още три месеца. Те си останаха все така нестабилни. Попитах за препращане към специалист. Направиха ми биопсия през март 2013 г. Патологията от биопсията пак показа чернодробна стеатоза, но бе решено, че е необходимо второ мнение. Така стигнах ме до окончателната диагноза автоимунен хепатит.

Не е от най-приятните диагнози, но нямах голям избор, освен да се справям с положението. И покрай многото ходене по болници и лаборатории разбрах, че единственото, което ми остава оттук нататък е да спазвам перфектна дисциплина. Както хранителна, така и физическа дисциплина. Знайте, че движението е много важно за здравето на черния дроб и на целия организъм изобщо.

С вашите капки започнах съвсем случайно. В аптеката ми препоръчаха тях, и аз реших да ги пробвам. Все пак са билки и нямаше опасност да си навредя. Хепавитала ми се отрази добре. Показаха го изследванията които си направих наскоро, а и аз самата го чувствам. За сетен път се убедих, че билките са голяма сила.

Нели Апостолова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On