Лютата чушка – един уникален продукт, даряващ дълголетие

Колкото по-често и с мярка употребявате лютата чушка или чили, толкова по-дълъг живот ще имате

лютата чушка Лютата чушка е активна под всякаква форма, но най-добре е да се консумира в прясно състояние. Това се посочва от китайски учени, които са провели най-широкото и мащабно изследване в тази област. В него са взели участие 500 000 души на възраст от 30 до 79 години.

В резултат станало ясно, че хората, които активно са консумирали люти чушки, къри или черен пипер, е по-малко вероятно да страдат от сърдечно-съдови заболявания, настинки и ракови заболявания. Тайната се крие в капсаицин – компонент на пипера. Тази съставка произвежда противовъзпалителен ефект и намалява болката. Освен всичко друго, това съединение притежава дразнещи свойства. И тчно те позволяват на чушките да убиват злокачествените клетки.

Капсаицинът помага за изгаряне на мазнини, нормализира киселинността на стомаха и подобрява храносмилателните процеси. По-ранни изследвания са показали, че капсаицин позволява да се почисти и черния дроб и има холеретични свойства. Ето защо, чрез премахването на цяла поредица от не особено приятни заболявания, лютата чушка се превръща в източник на дълголетие.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On