Малка жлъчка – голяма болка – помогнете си с Хепавитал!

Когато има болна жлъчка, това се усеща по всякакъв начин. При заболявания на жлъчката има много начини, по които те могат да бъдат усетени

жлъчка

Жлъчка боли по един много особен, но разпознаваем начин, за разлика от черния дроб. И пак за разлика от черния дроб – трудно минава. Изобщо – трябва да се положат големи усилия, за да се повреди втория по-големина човешки орган – черния дроб, докато при жлъчката това не е толкова трудно.

Онова, което искам да кажа е, че при моят здравословен проблем, който имах с жлъчката, аз сам си бях виновен. Става въпрос за преяждане – системно и донякъде осъзнато. Аз знаех какво правя, знаех какво си причинявам, и въпреки това продължавах. Не знам защо… И днес нямам отговор на този въпрос.

При болна жлъчка не само болката е проблем. Проблем е и това, че тази болка минава прекалено трудно. И е толкова осезаема, че с нищо не може да се сравни.

Аз започнах да използвам капките Хепавитал за лечение на болна жлъчка, след като преминах болнично лечение. Исках да се изчистя от всички излишни химии, които бяха останали след престоя ми в болницата. Разминах се без да ми изваждат жлъчката, но лекарят каза, че само един малък фал е в състояние да ме върне на операционната маса отново.

Н. Попова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On