Излекувах медикаментозния хепатит с билки

Най-лошо е когато те разболява онова, което очакваш да те излекува

 

лечение с билки хепавитал

Вагиналната гъбична инфекция може да причини такива усложнения, които дори не сте очаквали. Заради грешка в лечението е възможно вместо да бъдем излекувани, да се влошим още повече. Затова е много важен изборът на добър специалист, защото с гъбичките шега не бива.

Проблемът с поразиите, които предизвиква кандидозата не се изчерпва само с половите органи. В моя случай антимикотичното средство в комбинация с антибиотик предизвика нещо като ефект на доминото в моето тяло.

Шумно рекламираният Низорал не е никак безопасен

Яница Додова

Яница Додова

Аз приемах таблетките вътрешно, като успоредно с това използвах и шампоана, за да поддържам косата си чиста. Страничните ефекти не закъсняха. Известно време след приема на препаратите, получих много силни коремни болки, придружени с жестока диария. За около ден и половина буквално се обезводних и дъхът ми взе да лъга на алкохол. За да се овладее положението, трябваше да ме вкарат в болница.

Приеха ме в инфекциозна болница, тъй като все още не знаеха какво предизвиква разстройството. Сложиха ме на системи и ме разпитаха подробно дали взимам лекарства, какви лекарства взимам и така, докато не стана ясно, че състоянието ми не е за инфекциозна болница. И все пак престоят там си заслужаваше, защото разбрах много за лошите болести, които ни дебнат в засада. Научих и много полезни неща за здравето, затова може да се каже, че времето ми беше оползотворено. Лошото в случая беше, че и останах само с наученото. Вагиналната инфекция почни не отшумя. Прибрах се у дома и с увреден черен дроб.

4

Спасението „Хепавитал“

След няколкото изследвания, които направих, стана ясно, че имам медикаментозен хепатит. Няма да изпадам в подробности, ще кажа само, че след като спрях низорала и антибиотиците, обривите, които получих като бонус от лечението ми хапчетата, утихнаха, спрях да повръщам и в общи линии се стабилизирах. Да, обаче в мен остана една тревога, а именно – как и дали мога да поправя щетите, които лекарствата ми нанесоха? Отговорът намерих след като си закупих от аптеката капките за прочистване на жлъчка и черен дроб „Хепавитал“.

Онова, което хората не могат, бива сторено от Природата

Капките „Хепавитал“ успяха да ме изчистят от от всички вредни натрупвания в рамките на два месеца. Толкова време ги пих, с малки прекъсвания, разбира се и съобразих прочистването с хранителния ми режим. За тези два месеца съм изпила общо три опаковки, като от третата остана около половината. Честно казано, аз съм изумена от онова, което постигнах с билковото лечение и все още не мога да си обясня защо трябва да съсипваме здравето си с разни химии, при положение, че природата ни дава всичко онова, от което имаме нужда? Отговорът може да е само един – някой има изгода да сме непрекъснато болни и да не оздравяваме от лекарствата, които взимаме. Е, сега когато доказах на себе си и на лекарите, че подобрението на здравето ми се дължи само и изключително на билковите капки „Хепавитал“, аз смятам да се лекувам само с онова, което ни е дала природата.

Яница Додова от София

http://youtu.be/p-g7-BiVdsk

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

 

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

 

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

 

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

 

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

 

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

 

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

 

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

 

Author: Mari

Share This Post On