Метаболитната диета сваля до 10 килограма на месец

Полагате максимални старания, а килограмите така и не си отиват. Най-често махате с ръка и започвате да ядете безразборно


Тогава на помощ идва метаболитната диета, тя е за отчаяни. Защото проблемът може да не е във вас, а във вашата обмяна.

Макар да е сравнително нова, тази система вече се радва на огромна популярност. Основната й цел е да нормализира метаболизма и да балансира хормоните. Менюто е разработено така, че да потиска едни хормони, а други да стимулира. То помага за намаляване на нивото на естрогена и инсулина, които натрупват мазнини в организма. А адреналинът и тестостеронът отговарят за изгарянето на мазнините, затова се увеличава производството им. В резултат се черпи енергия от мастните депа, а се пречи за образуването на нови.

Опитът показва, че за месец спазване на метаболитната диета се свалят до 10 кг. Принципът на действие е прост: ядете това, което организмът преработва максимално бързо, без да трупа запаси за черни дни.

По време на метаболитната диета са разрешени само определени продукти

Те са групирани в раздели, като във всеки се присъждат определен брой точки. Позволените точки пък са разчетени в съответствие с теглото – колкото по-леки ставате, толкова по-калорични продукти може да ядете.

Ако сте решили да изпробвате диетата, ще трябва да си свалите от интернет пълна таблица с петте групи продукти. Например 0 точки получавате за бяло пилешко месо, немазна риба, яйца, гъби, пресни зеленчуци, зелени подправки, мляко с масленост до 2%, кисели ябълки. 1 точка ви носят бял боб и зеленчукови фрешове. За пълнозърнест хляб, варени моркови, червено пилешко месо, телешко, ориз, ядки, сирене получавате 2 точки. Натуралният шоколад и плодовете ви носят 3, свинското, печивата и хлябът, алкохолът и консервираните сокове – 4.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On