Диетолозите препоръчват да се откажете от вечерята, за да промените метаболизма

Засилете метаболизма и отслабнете като промените само един не чак толкова полезен навик

метаболизма

Диетолозите препоръчват да се откажете от вечерята, за да промените метаболизма

Добре подбраните хранения ще помогнат за предотвратяване атаките на глад и да засилите метаболизма. Това ще промени и схемата за изгаряне на въглехидрати и мазнини. По този начин загубата на тегло е гарантирана, пише Бизнес Стандарт.

Идеята е следната: последното хранене е трябва да е не по-късно от 17 часа. До този час вие трябва да имате не по-малко от още 4 хранения. Следващото хранене трябва да е чак на другата сутрин.

Учените провели експеримент, изследвайки 11 души с наднормено тегло. В рамките на четири дни, доброволците имали право да ядат между 08:00 и 14:00 часа и едно последно ядене в 17 часа. Следващите четири дни похапвали в интервала от 08:00 до 20:00 часа. Оказало се, че през първите четири дни чувството на глад останало стабилно през целия ден. Това означава, че хората, които са участвали в проучването, не са имали остри пристъпи на глад.

В действителност, този експеримент подкрепя съвета за ползите от отказването на вечерята. Оказа се също така, че ограничаването на времето между храненията не се отразява особено на броя на изгорените калории. Въпреки това, гладните атаки не са били толкова остри. Гладуването вечер изгаря мазнините и подобрява гъвкавостта в обмяната на веществата (способността да превключвате между изгаряне на мазнини и въглехидрати).

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On