Капките Хепавитал ми дадоха мотивация за отслабване

Мотивация за отслабване имам след като започнах да ползвам капките Хепавитал. С тях започна ефективното сваляне на килограмите

мотивация за отслабване

Капките Хепавитал ми дадоха мотивация за отслабване

Мотивация за отслабване имам, след като започнах да правя прочистване на черния дроб. Това прочистване на черния дроб беше наложително за мен, защото ми откриха стеатоза.

Стеатозата е заболяване на черния дроб, което се наблюдава при хора, които имат наднормени килограми. Аз имах около 30+ килограма над нормата. Натрупах ги неусетно, малко по малко. И изобщо не си давах много зор да ги свалям, докато не забелязах, че освен да изглеждам зле аз започнах и да се чувствам зле. Не можех да извършвам обичайни физически упражнения, не можех да изкачвам стълби. Да не говорим, че дойде момент, в който дори обличането беше предизвикателство за мен.

Така осъзнах, че имам серизен проблем. Дълго време пробвах някакви режими за отслабване, но нищо не се промени. Включих, доколкото е възможно, и някакво физическо натоварване. Резултат нямаше. Така стигнах до лекарския кабинет. А там без много бавене ми сложиха и диагнозата – стеатоза. Лошото при мен беше, че излишните килограми не ми бяха докарали само омазняване на черния дроб, но и други болести. С тях се оправям все още, като все още имам и около 16-17 килограма за сваляне.

Капките Хепавитал ми дадоха мотивация за отслабване заради видимите резултати, които постигнах за една година. Нещо невиждано и невъзможно с другите методи за отслабване.

Камелия Георгиева от Габрово

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On