С капките Хепавитал сложих началото на моето отслабване

Началото на моето отслабване аз сложих с капките Хепавитал

nachaloto
Началото на моето отслабване се случи преди около година. Тогава взех решение да сложа край на многогодишното преяждане, и да сложа точка на лакомията, която ме беше обзела. Това беше един много труден за мен период, през който аз непрекъснато ядях. Всъщност, повечето хора ядат, или се хранят, докато аз се тъпчех. Бях нещо като алкохолик, който вместо с водка, злоупотребява с храна, а към сладкото направо бях като наркоман, с ясно изразена зависимост. Не минаваше нощ без която да хапна поне един шоколад, преди да заспя.

Разбира се, аз си имах причина за всичкото това преяждане. Беше ми се случило нещо, което ме накара да ям, беше стрес, беше депресия, бяха нерви – не мога да кажа точно какво е било, но беше нещо неприятно.

В началото аз реших да спазвам диета. Не ми се получи. След това започнах прочистването на черния дроб с капките Хепавитал, и малко по малко започнах да не ям шоколад, да не ям след 18 часа, да не пия толкова много кока-кола, да ходя пеша на работа, вместо с автобуса. За три месеца успях някак да се превъзпитам и да започна да отслабвам. Прочистването на черния дроб с капките Хепавитал също даде резултат, и поради тази причина аз продължавам дфа слабея, макар и вече да не ползвам капките Хепавитал.

Мария Владимирова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On